Kategóriák

Anyag szerint

Szín szerint

Forma szerint

Mennyezeti lámpák

A lámpafüzér
A lámpafüzér
A Lumino lámpafüzér színes, változatos formájú és világít. Könnyen magára vonja a figyelmet. Ahol gyakorta használják, nem is kizárólag fényforrásként számítanak rá. Olyan feladatokat lát el, mint egy-egy helység bizonyos részleteinek a kiemelése, színesebbé tétele, vagy éppenséggel egyes részeinek elválasztása.

Apróbb tárgyakat, fényképeket, képeslapokat, láncokat tűzhetünk rá. A fényfüzérek növények közelében is különleges hangulatot alakítanak ki.

A hangulatvilágításként funkcionáló Lumino lámpafüzérek mind az otthon meghitt melegét árasztó bútordarabként, mind pedig társas összejövetelek: vendégségek, bulik kiegészítőiként kiválóak.

A fentiek mellett természetesen klasszikus feladatait is remekül látják el a fényfüzérek: éjszakai fényként is használhatóak -különösen gyerekszobába ajánljuk, és a lakás bármely más, sötétebb pontján, illetve éjszaka is utat mutatnak.

A 10 égős füzéreket hagyományos, meleg fényt sugárzó izzókkal látták el, melyek sorosan kapcsolódnak egymáshoz. A füzér teljes hosszúsága 3 méter 40 centi -amiből a 20 cm-ként elhelyezett izzókat tartalmazó rész 2 méter.

Műszaki paraméterek: 230V 11W 50Hz, 10x24V 0,045A 1,1W
Insprációnak itt van néhány ötlet, hogy dekorálhatjuk fénnyel a lakásunkat, vagy hogyan tehetjük még hangulatosabbá a kerti partit. Töltse le Pdf katalógusunkat.

Forgalmazó: Ippan Bt
E-mail: info@lumino.hu
Tel: 06 20 7765583

Cégünknek állandó nyitvatartása nincs. Ha szeretné megnézni személyesen a lámpafüzéreket, azt telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban teheti meg.

Futóbicikli 2-5 éves gyerekek számára
Szilveszteri cikkek